PRODUK HOT-SALE

Quality First, Safety Dijamin

  • ad_item_ico

    Teknologi Kita

    Nganggo teknologi produksi majeng, luwih saka sepuluh pangolahan.

  • ad_item_ico

    Produk Kita

    Bahan mentah sing digunakake ing produksi produk kabeh dipilih kanthi kualitas dhuwur.

  • ad_item_ico

    Layanan Kita

    Dijamin menehi penawaran sajrone 6 jam.

  • ad_item_ico

    Pabrik Kita

    Diadegake luwih saka 28 taun, minangka sing paling dhuwur ing industri peralatan supermarket.

Informasi Warta

Ayo kita njupuk pembangunan kita menyang tingkat sing luwih dhuwur

Mitra Kita

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing kita duwe.

  • 1
  • shoppers GATEWAY
  • citystar
  • persads
  • jsi
  • Auchan
  • carrefour
  • wgalmart
  • lecaijia
  • TF-MArt
  • xbx
  • haludo
  • RCS
  • Ross
  • wow
  • target

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita